Von Erk | Alman Çoban Köpeği

vonerktemayuvarlaklogo

Erken Rezervasyon Sistemi

/

Erken Rezervasyon ile Yavru Sahiplendirme Sistemi, Türkiye’de ilk defa von Erk tarafından uygulanmaya başlamış olup, bu sistem dünyanın birçok ülkesindeki profesyonel Alman Çoban Köpeği üreticilerinin uyguladığı bir sistemdir.

Sistem karşılıklı güven ve saygıya dayalı olarak işlediği için sadece işinde uzman olan üreticiler bu sistemi etkin olarak kullanabilmektedir.

Profesyonel üreticilerin yaptığı bilinçli üretimlerde, damızlıklar birbirlerinin artı ve eksileri göz önüne alınarak eşleştirilirler. Damızlıklarını iyi tanıyan onlarla birlikte yaşayan üreticiler, her bağlantıdan ortaya çıkacak batınlar hakkında genel bilgi sahibidir. Üretimleri hedefler doğrultusunda gerçekleştirilir. Sitemizin “Üretim Planı” ve “Yavrular” bölümlerinde yer alan çiftleşmeler ve doğan batınlar hakkında yazılan yazılarda üreticinin batından beklentisi, hedefleri ve yavruların yorumlarını bulabilirsiniz.

Doğum anından itibaren sürekli gözlemlenen ve testlerden geçen yavrular henüz 2 aylık olduklarında gerek karakter yapıları gerek anatomik özellikleri ile birbirlerinden net şekilde ayrılırlar.

Bu sistem ile; yavru sahiplenmek isteyen kişilerin beklentileri ve yaşam tarzlarına uygun yavrular, şans eseri değil bizzat bilinçli olarak, birbirlerine uygun şekilde seçilip, henüz anne altındayken, gelecekteki evi ve sahibine uyumlu yaşayabilmeleri için ihtiyaçları olan tüm ilk sosyalizasyon ve eğitimlerine başlanarak sahiplerine teslim edilirler.

von Erk Üretimi yavrular,  erken rezervasyon ile henüz anne karnında iken sahiplendirilir.

Gerçekleştirilen bir çiftleşme, sitemizde “Üretim Planı” bölümünde yayınlanır. Annenin gebeliği kesinleştiğinde yavrular rezervasyona açılır. Açılan rezervasyon bilgileri aynı sayfada yayınlanır.  Eğer beklentileriniz doğrultusunda bir bağlantı ise doğumdan önce gerçekleştireceğiniz ödeme ile yavrunuza sahip olabilirsiniz. Yavrular 60 günlükten itibaren katı gıdaya alıştırılıp, ilk parazit ve aşı uygulamaları yapılarak sahiplerine teslim edilirler.

Siz de özel yavrularımızdan birine sahip olmak istiyorsanız; “Üretim Planı” bölümümüzü ziyaret edebilir yada 0532 344 77 31 nolu telefon veya info@atapet.volkanyasiryilmaz.com e-mail yolu ile ayrıntılı bilgi alarak yavru rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Erken rezervasyon ile yavru sahiplendi iseniz, 40. günden itibaren mevcut yavrular arasında sizin beklentileriniz doğrultusundaki yavru sizin de onayınız alınarak seçilir ve yaşam koşullarınıza göre size uyumlu yaşayabilmesi için ilk sosyalizasyon, tuvalet eğitimi ve box eğitimi gibi bazı temel eğitimleri verilmeye başlanır.

Ayrıca, yavrunuz eve gelmeden önce; yaşayacağı evi, bölgesini ziyaret ederek size yavrunuz için uygun yaşam alanı hazırlamanızda yardımcı oluyoruz. Yavrunuz 60 günlük olana kadar ki süreçte bize ziyaretleriniz sırasında, Alman Çoban Köpeği yavru yetiştiriciliği konusunda sizi ve ailenizi bilinçlendirerek; bakım, beslenme, sağlık, ilk eğitimleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmanızı sağlıyor, ilk günden itibaren köpeğinizle sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeniz için çalışıyoruz.

Doğru Alman Çoban Köpeği’ne sahip olmak; şans ile değil, bilinçli bir üretim, seçim ve yetiştirme tekniklerinin sonucunda gerçekleşir. Bugüne kadar sahiplendirdiğimiz tüm yavrular için sahipleri  %100 memnuniyetlerini bildirmiş olup 2003 yılından beri tam 20 yıldır tek bir memnuniyetsizlik dahi yaşanmamıştır.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yavru Erken Rezervasyon Başvurusu

Başvurunuz için tüm alanların doldurulması gerekmektedir.
Erken rezervasyon ücretleri peşin alınır ve iadesi yoktur.

Contact Form Demo